Werken bij Aepex

Kennis, klantfocus en enthousiasme. Daar gaat het om bij AEPEX. Met zo'n tachtig medewerkers werken we dagelijks met veel plezier voor en bij onze klanten. Onze consultants ondernemen mee. Zij zetten hun kennis om in bruikbare oplossingen die onze klanten echt verder brengen. We kijken verder dan alleen software en nemen alle aspecten binnen de digitale transformatie mee. Spreekt dit je aan? Evenals een platte en open cultuur waarin respect en integriteit centraal staan? Dan nodigen we je van harte uit contact met ons op te nemen!

Voor wie werken wij?

AEPEX werkt voor middelgrote en grote – veelal internationaal actieve – bedrijven die actief zijn in uiteenlopende sectoren. Van Rémy Cointreau tot Aviko. En van LambWeston tot Perfetti Van Melle. Onze focus ligt op Supply Chain Management & Logistiek. Veel van je toekomstige collega’s komen dan ook uit deze wereld. We zoeken de limieten op van wat software kan en de combinatie met onze mensen uit het veld maakt ons een strategische, technische en creatieve partij. En daar zijn we trots op.

Wat heeft AEPEX jou te bieden?

Je profiteert van een team van zeer ervaren collega’s. Het veelal internationale speelveld biedt je alle kansen een steile leercurve te realiseren. We herkennen de logistieke uitdaging in het gehele bedrijfsproces. Hiervoor gaan we op zoek naar de best passende software: SAP of Reflex. Voor een AEPEX consultant betekent dat een brede kennisontwikkeling en inzetbaarheid. We zijn geen detacheringbureau maar acquireren, plannen, staffen en realiseren eigen projecten bij klanten.

Wanneer je een (nieuwe) uitdaging als junior consultant zoekt, wijzen we je graag op het traineeship dat AEPEX aan juniors biedt.

Contact

Klinkt het goed? Kijk dan onderstaand of we momenteel een vacature hebben die aansluit op jouw profiel en wensen en reageer! Heb je echter nog vragen of wil je open solliciteren? Neem dan contact op met Iris Stumme via istumme@aepex.com of via 0183 69 37 37.

Vacatures

Momenteel hebben we geen vacatures.

Contact

Iris Stumme Aepex

Neem contact op met Iris Stumme, HR Manager, via istumme@aepex.com of via
+31 (0)183 69 37 37.

Back to Top