‘Warehousedrone’ Eyesee van REFLEX WMS wint Innovation Award 2016

Minister Ploumen reikt prestigieuze prijs uit in Hotel De L’Europe in Amsterdam

De drone Eyesee heeft een ingebouwde camera die zeer efficiënt voorraden in warehouses controleert. Tussenkomst van mensen is niet meer nodig en alle data die de drone verzamelt, kunnen gebruikt worden door alle warehousemanagementsystemen (WMS).

Met de camera en een indoor geolokalisatiesysteem selecteert de Eyesee relevante data en spoort fouten razendsnel op. Het resultaat? Hogere productiviteit en een betere borging van veiligheid van medewerkers. Bedrijven kunnen met deze drone hun service naar klanten verder optimaliseren.
De drones worden momenteel bij een klant in Frankrijk getest en zullen, bij goede resultaten, zo snel mogelijk verkrijgbaar zijn voor andere geïnteresseerden.

De uitreiking op 23 juni

In een zeer feestelijke ambiance mochten Cecile Arnoud van Hardis Group en Jacques Scheutjens van AEPEX (reseller van Hardis Group in Nederland) op 23 juni de Innovation Award in ontvangst nemen van minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking Lilianne Ploumen. De Franse Kamer van Koophandel in Nederland reikt deze Innovation Awards jaarlijks uit. De andere genomineerden waren de bedrijven Cedexis en Ecab.

Over Hardis Group en AEPEX

Hardis Group is een van de belangrijkste spelers binnen de logistieke sector in Frankrijk. Zij heeft onder andere het zeer succesvolle WMS softwaresysteem Reflex ontwikkeld waarvan AEPEX de (enige) reseller is in Nederland. Aepex is een Supply Chain Consultancy bedrijf, gevestigd in Gorinchem en Manilla (Filipijnen).

Jacques Scheutjens (AEPEX Supply Chain Consultants)

Noot voor de redactie:
Neem voor interviews, meer informatie en high-res beeldmateriaal contact op met:
Jacques Scheutjens (AEPEX Supply Chain Consultants), jscheutjens@aepex.com, +31 629581052