Supply Chain Monitoring

Meten is weten. Ook in logistiek. Je wilt het juiste inzicht hebben in jouw leveranciers, jouw inkoop, jouw magazijn- of warehousecapaciteit en wat precies nodig is voor levering. Voldoen jouw leveranciers bijvoorbeeld als het gaat om capaciteit, kwaliteit, snelheid en prijs? Of: hoe duur is het op voorraad houden van producten eigenlijk - in verhouding tot hoe lang er iets daadwerkelijk staat?

Real-time analysetools

AEPEX biedt je goede real-time analysetools van SAP die je scherp inzicht geven in jouw supply chain. Maak gebruik van deze real-time analysetools om de complete supply chain goed te monitoren.

Goed inzicht in uw supply chain

De voordelen van SAP advanced analytics voor je op een rijtje:

  • Je kunt snellere en beter onderbouwde beslissingen nemen omdat je de informatie hebt die daarvoor nodig is (bijvoorbeeld inzicht in de KPI’s van leveranciers).
  • De software detecteert en rapporteert over activiteiten vanuit alle bedrijfsfuncties, van materiaalinkoop tot verkoop.
  • Je hebt inzicht in de huidige prestaties en je kunt ook forward-looking analytics toepassen om de toekomstige prestaties te voorspellen.
  • Je ontvangt alerts gebaseerd op KPI’s, performance en de huidige supply chain inrichting.
  • Mobiele applicaties geven je altijd en overal direct toegang tot de informatie.
Back to Top