Demand Planning

Demand planning voor de beste supply chain strategie

Welke vraag vanuit de markt komt eraan en hoe kun je daar het beste op inspelen? Wat is überhaupt broodnodig voor een goed lopend supply chain proces? Een correcte en stabiele prognose, waarop je jouw productieplanning perfect kunt afstemmen. Met SAP Demand Planning kun je efficiënt en snel jouw forecast opstellen, beheren en controleren. Demand Planning ondersteunt drie processen:

  • Consensus demand planning
  • Forecasting & lifecycle management
  • Promotion planning

 Efficiënt forecasten

Met Demand Planning stel je een accurate forecast op. Alle benodigde gegevens en input van je bedrijf en die van de markt worden samengevoegd.Voor het opstellen van je forecast maak je gebruik van forecast strategieën, calculaties en rekenmethodes uit de tool.Lifecycle management helpt je tijdens het proces al rekening te houden met situaties in de toekomst. Ook kun je de planning van promotionele en tijdelijke acties toevoegen aan het proces.

Dé oplossing voor het correct opstellen van je forecast

Met de SAP Rapid Deployment Solution voor Demand Planning, biedt AEPEX je een krachtige voorgeconfigureerde Demand Planning oplossing. Deze omvat alle onderdelen en processen, nodig voor het opstellen en beheren van je forecast. De kosten van deze oplossing zijn laag en de doorlooptijd om deze in te zetten in je organisatie is kort. Heb je nog specifieke eisen? Dan breiden we de template gewoon voor je uit.

Back to Top