Business Intelligence met SAP HANA

SAP HANA is het krachtigste platform op het gebied van (big) data analyses en gaat net een stap verder dan SAP Business Objects. Met behulp van dit platform kun je met één druk op de knop – en real-time – diverse data laden en verwerken. Ook als deze data van minder gestructureerde bronnen afkomstig is. Met SAP HANA kunnen we je IT moderniseren, vereenvoudigen en flexibeler maken. Dat levert je meer rendement en minder kosten op. Met SAP HANA kies je voor één platform waarop jouw data slechts op één wijze te interpreteren is. Dit schept vertrouwen en zorgt voor uniformiteit. Daarbij kun je met SAP HANA real-time informatie ophalen en verwerken in jouw Business Intelligence systeem. Real-time ondernemen dus.

SAP S/4HANA

SAP S/4HANA is een uitermate krachtig ERP-systeem, gebouwd op het SAP HANA platform. Deze oplossing levert je nog meer procesvereenvoudiging op en biedt je 24/7 inzicht in logistieke detailinformatie.

SAP Lumira

En wil je al deze informatie graag real-time visualiseren? Dan kun je daarvoor gebruikmaken van SAP Lumira.

Downloads

Meer info over SAP Business Objects en SAP HANA en de mogelijkheden van Business Intelligence.Transformeer data tot inzichten.

Business Intelligence applicaties

295.35 KB 1130 downloads

Voorspellen op basis van je data.

SAP Predictive Analytics

450.52 KB 1042 downloads

Real-time visualisatie van je data.

SAP-Lumira

364.89 KB 1008 downloads

Contact

Heb je vragen over dit onderwerp? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons via +31 183-693737

Back to Top