Data Management

De juiste beslissingen nemen

‘Data is goud waard’, wordt vaak gezegd. Maar data is slechts een representatie van feiten wanneer deze niet in de juiste context geplaatst wordt. Pas na de correcte interpretatie van data, kunnen we spreken van waardevolle informatie. Ieder bedrijf verzamelt data en slaat deze op, maar nog niet elke organisatie combineert deze met andere data én analyseert deze. Wat levert data-analyse op? Goed inzicht in je organisatie, de bedrijfsprocessen, de markten en/of de producten. En de mogelijkheid om vervolgens gerichte keuzes te maken die jouw processen optimaliseren en rendement opleveren. Kortom: de juiste beslissingen nemen door middel van Data Management.

Business Intelligence software

Maar hoe richt je dat proces nu optimaal in? Want je wilt bovenal dat de ontsluiting en analyses van je verzamelde data, leiden tot waardevolle en betrouwbare indicatoren voor jouw bedrijfsprocessen. Tot sturing en bijsturing. Tot Business Intelligence. Daar maak je namelijk echt het verschil.Goed Data Management is onmisbaar binnen de logistieke sector. Denk bijvoorbeeld alleen al aan het belang van up-to-date voorraadbeheer. Bij AEPEX maken we hiervoor slim gebruik van SAP Business Objects en SAP HANA.

  

Downloads

Meer info over SAP Business Objects en SAP HANA en de mogelijkheden van Business Intelligence.Transformeer data tot inzichten.

Business Intelligence applicaties

295.35 KB 1130 downloads

Voorspellen op basis van je data.

SAP Predictive Analytics

450.52 KB 1042 downloads

Real-time visualisatie van je data.

SAP-Lumira

364.89 KB 1008 downloads

Back to Top