Beheer, hosting & application support

Outsourcing IT-beheer

Steeds meer bedrijven en organisaties kiezen voor (gedeeltelijke) outsourcing van hun IT-beheer. Omdat ze zich volledig op hun core willen richten. Omdat het, vanwege de snelle ontwikkelingen en nieuwe technieken, teveel van hun ICT-afdeling vraagt. Of omdat outsourcen gewoon veel kostenefficiƫnter is. Wellicht is dit iets waar je zelf ook over nadenkt. En dan is het goed te weten, dat AEPEX het beheer - deels of volledig - op zich kan nemen. Wij doen dit voor bedrijven en organisaties die met SAP en/of Reflex werken. Voor beide systemen bieden we zowel functioneel als technisch beheer aan.

Functioneel beheer

  • Expert Support: een ervaren AEPEX consultant ondersteunt je bij complexe incidenten, bij incidenten met een hoge prioriteit of bij de moeilijkere wijzigingsverzoeken. Dit zijn, vanwege de complexiteit, vaak kleine projecten die we samen met jou tackelen. Je werkt met de meest ervaren consultants van AEPEX die op een hoog niveau met je overleggen c.q. adviseren inzake oplossingsrichtingen (derdelijns support).
  • Back Log Support: AEPEX pakt de zaken voor je op die anders blijven liggen. Jij besteedt incidenten met een bepaalde ouderdomsdatum of lagere prioriteit aan ons uit zodat ze toch opgelost worden. Zo heb jij je handen vrij om je te richten op urgente incidenten en lopende projecten.
  • Remote Application Support: AEPEX biedt je tweede en derdelijns support op een aantal specifieke gebieden/applicaties omdat dat voor de organisatie en de ICT-afdeling mogelijk beter en fijner werkt. In overleg bepalen we de duur een aandachtsgebieden.
  • On Site Support: natuurlijk kun je ook kiezen voor support op locatie: je schakelt dan gewoon bij jou op kantoor met een ervaren AEPEX consultant. AEPEX kan alle (bovenstaande) vormen van support ook op locatie bieden.

Technisch beheer

  • Application Monitoring: AEPEX monitort proactief jouw systemen en processen en rapporteert daar frequent over. En als we daarbij problemen tegenkomen lossen we die zo snel mogelijk op.
  • Hosting: wil je graag de complete hosting van je SAP of Reflex systemen uitbesteden? Ook dat is mogelijk en daar helpen we je graag bij.

SAP_Certified_PartnerCenter_of_Expertise_R

Success Story

Aviko Runs SAP in China

Aviko Runs SAP in China

404.99 KB 162 downloads

Contact

Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons via
+31 (0)183 69 37 37

Back to Top