Over AEPEX

Creatieve software implementatiepartner

Wij geloven dat software bijdraagt aan het succes van (de strategie van) jouw bedrijf. Hoe? Door slim gebruik te maken van deze software. We zoeken de limieten op van wat kan. Daarbij ontwikkelen we geen duur maatwerk, maar creëren we meerwaarde op bestaande software. Door standaard software – niet zo standaard – aan elkaar te linken. Zodat de oplossing precies aansluit bij jouw wensen, jouw organisatie, jouw strategie.

Dit maakt ons een creatieve software implementatiepartner. Een combinatie die je niet vaak ziet in Supply Chain Management- en Logistiek-land. We kijken verder dan alleen software en nemen alle aspecten binnen jouw digitale transformatie mee.

Supply Chain Management & Logistiek

Wij geloven ook in de kracht van focus. Om die reden kiezen wij ervoor ons specifiek op de tak Supply Chain Management & Logistiek te richten. Zodat we met recht kunnen zeggen dat we dé specialist op dit gebied zijn. Onze mensen komen voornamelijk uit de Logistiek of hebben een educatieve achtergrond in Supply Chain Management. Hierdoor kunnen we snel schakelen en zijn we niet alleen jouw software implementatiepartner, maar ook jouw strategisch adviseur. We noemen onszelf niet voor niets Supply Chain Consultants!

Onze partners

AEPEX werkt prettig samen met een aantal partners. Zij versterken de dienstverlening aan onze klanten. We stellen ze graag aan je voor.

Contact

Wil je meer weten informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, bekijk onze expertisepagina of bel ons op
+31 (0)183 69 37 37

Back to Top