Beheer van uw SAP platform in goede handen bij AEPEX

[separator headline=”h3″ title=”AEPEX gecertificeerd als Partner Center of Expertise“]

Dat was de conclusie van SAP nadat zij de Customer Service Desk van AEPEX Business Consultants had getoetst op haar kennis en praktijkervaring, de gehanteerde beheerprocessen en de aanwezige documentatie. Deze toetsing staat bekend als de Partner Center of Expertise (PCoE) Audit. De Customer Service Desk van AEPEX voldoet daarmee aan de eisen voor het leveren van support aan klanten en/of het geheel in beheer nemen van het SAP platform. Het bijbehorend certificaat werd recentelijk door SAP uitgereikt.

Door dit certificaat heeft de klant bij AEPEX Business Consultants de zekerheid dat hij een Service Desk treft die op basis van ervaring, kennis en correcte beheerprocessen een gedegen (inhoudelijk) advies af kan geven en dit ook daadwerkelijk kan doorvoeren in de SAP oplossing.

Daniel Walda, Service Delivery Manager van AEPEX zegt: “In onze SAP consultancy branche is kennis en ervaring hetgeen je verkoopt en je onderscheidt van anderen. Voor onze Customer Service Desk is dat niet anders. Als supportafdeling binnen AEPEX zijn we complementair aan onze consultancy en voor onze klanten onderscheiden we ons op verschillende manieren van andere SAP supportpartijen. Wij zijn er trots op dat we in de korte tijd waarin we Customer Support leveren al het PCoE certificaat hebben behaald! Dit certificaat is een bekroning voor hoe we als supportafdeling te werk gaan,  maar ook voornamelijk een fantastisch signaal richting onze bestaande en potentiële klanten.

[separator headline=”h3″ title=”Over AEPEX“]

AEPEX is een toonaangevend consultancybedrijf dat sinds 1997 gespecialiseerd is in het implementeren van SAP- toepassingen. Als Implementatie- en Special Expertise Partner van SAP voert AEPEX innovatieve software-implementaties uit op met name de gebieden Business Intelligence (SAP BW en Business Objects), SAP ERP, Logistics, Supply Chain Management, Process Integration en CRM/SRM. Naast de advies- en implementatiediensten biedt AEPEX applicatiebeheer en kant-en-klare oplossingen voor specifieke branches waaronder woningcorporaties en zakelijke dienstverlening.