AEPEX verbetert diensten en service aanbod met nieuw kantoor in Manilla

Gorinchem – AEPEX Business Consultants heeft eerder deze maand een kantoor geopend in Metro Manilla, Filipijnen. Met de nieuwe vestiging wil het bedrijf haar positie in de Asia-Pacific regio versterken en haar klanten zowel in de regio als in Europa beter bedienen.

Recentelijk heeft AEPEX de bedrijfsfocus verder verschoven naar Supply Chain Management waardoor er nog meer ruimte is gekomen voor grote, internationale projecten – voor onder andere Aviko en Rémy Cointreau. Hierdoor ontstond de behoefte voor een thuisbasis in de regio. Het team in de Filipijnen zal het toenemend aantal internationale SCM-klanten in het gebied ondersteunen met professionele consultancy diensten rondom SAP.

“We kunnen ons netwerk vanuit Manilla goed bedienen omdat daar veel geschikte mensen zitten met diepgaande kennis van SAP en goede beheersing van het Engels,” aldus Wouter van der Veen, Managing Partner bij AEPEX Business Consultants.

Daarnaast zal het kantoor in Manilla dienen als off-shore development en support center voor AEPEX’ activiteiten en klanten in Nederland en Europa. Van der Veen: “Ook ’s nachts kunnen zich problemen in de systeemondersteuning van de logistieke processen van onze klanten voordoen. Dankzij onze mensen in Manilla kunnen wij dit direct oppakken en wordt downtime zoveel mogelijk beperkt.”

Met de opening van het kantoor in Manilla is het servicelevel van AEPEX verbeterd en completer geworden.