AEPEX behaalt certificering voor SAP Recognized Expertise in Supply Chain Management

SAP heeft AEPEX  benoemd tot SAP Recognized Expertise partner op het gebied van Supply Chain Management. AEPEX ontving deze erkenning dit jaar voor het eerst. SAP Recognized Expertise partners worden jaarlijks op een aantal criteria getoetst. AEPEX heeft reeds jarenlange ervaring met het implementeren en verbeteren van supply chain-oplossingen in uiteenlopende sectoren. Voor een zo optimaal mogelijk resultaat maakt AEPEX gebruik van de SCM-oplossingen van SAP.

SAP Recognized Expertise - Supply Chain Management

Om in aanmerking te komen voor deze certificering moeten SAP partners beschikken over een minimaal aantal SAP SCM gecertificeerde consultants en klantreferenties. Hiernaast is AEPEX al enige jaren SAP Gold Partner. Dit is de hoogst mogelijke partnerstatus die wordt toegekend aan SAP partners welke zich onderscheiden op basis van omzet, pre-sales activiteiten, een actief marketing- en productontwikkelingsbeleid en de expertise van haar consultants.

“Met de opgebouwde ervaring en expertise voldoet AEPEX aan de door SAP gestelde eisen voor het Recognized Expertise Partnership in SCM”, zegt Thijs Goossens, Partner Account Manager bij SAP Nederland. “AEPEX toont hiermee aan dat zij een betrouwbare en kundige SAP partner zijn”.

“Naast de feedback van onze klanten is deze erkenning van SAP een belangrijke bevestiging voor ons”, zegt Frank Damen, Associate Partner Supply Chain Management bij AEPEX. “De jaarlijkse certificering houdt ons scherp en bewaakt de kwaliteit van onze producten en dienstverlening. Op deze manier waarborgen we dat de kennis en expertise van onze consultants op hoog niveau blijven en dat we de oplossingen van SAP optimaal inzetten om onze klanten succesvol te laten zijn.”

Kijk hier voor meer informatie over onze Supply Chain Management oplossingen of neem contact op met Jacques Scheutjens op jscheutjens@aepex.com of + 31 62958 1052.