AEPEX Business Consultants wederom Partner Center of Expertise van SAP

AEPEX Business Consultants heeft zich wederom gekwalificeerd als een betrouwbare en ervaren partner  voor het beheren van SAP-omgevingen. Nadat SAP het certificaat “Partner Center of Expertise “ in 2012 ook al aan AEPEX had toegekend, heeft de 2-jaarlijkse audit door SAP opnieuw uitgewezen dat AEPEX voldoet aan alle eisen voor de VAR product- en supportautorisatie voor SAP Business All-in-One,  SAP BusinessObjects, SAP Mobility en SAP HANA.

Tijdens de strenge audit beoordeelt SAP belangrijke aspecten zoals de inrichting van de supportorganisatie, de wijze waarop de aangeboden SAP-infrastructuur (zoals de Solution Manager) wordt ingezet. Ook de kwaliteit van de support en sales consultants. Uit het rapport van SAP: “Our service and support audit confirmed that the service and support organization at AEPEX Business Consultants B.V. supports its customers in accordance with SAP’s current technical and organizational standards.”

“Het behalen van deze certificering is een belangrijke onderscheidende factor in de markt voor AEPEX Business Consultants,” aldus Ger LanjouwPartner bij AEPEX Business Consultants “Je bent elke dag bezig met het ondersteunen van de klant en deze kwalificatie toont aan dat zij er op kunnen vertrouwen dat ze hoogwaardige dienstverlening blijven krijgen.”

Het door AEPEX Business Consultants behaalde PCoE certificaat is twee jaar geldig.