Werken bij Aepex

Kennis, klantfocus en enthousiasme. Daar gaat het om bij AEPEX. Met circa tachtig medewerkers werken we dagelijks met veel plezier voor en bij onze klanten. Onze consultants ondernemen mee. Zij zetten hun kennis om in bruikbare oplossingen die onze klanten verder brengen. AEPEX is een professioneel, zeer kennisgedreven bedrijf met een open cultuur waarbinnen we veel belang hechten aan respect en integriteit. En daar zijn we trots op.

Voor wie werken wij?

Wij werken voor middelgrote en grote (veelal internationale) ondernemingen.

Wat bieden we?

Wij bieden je een uitdagende werkomgeving bij één van de beste SAP-adviespraktijken in de Benelux. Je profiteert van een team van zeer ervaren collega’s. Zo leer je veel in korte tijd. Bij AEPEX kijkt iedereen over modules en toepassingen heen. AEPEX-consultants herkennen de echte waarde van SAP in het integrale karakter. Jouw kennis en werk beperkt zich dus niet tot een enkele SAP-module.

De drie belangrijkste redenen om voor AEPEX te kiezen

  1. Toonaangevende speler in de SAP-markt.
  2. Platte, open en professionele cultuur.
  3. Geen detacheringbureau maar eigen projecten.

Kennismaken

Sluit je profiel aan bij een van onze vacatures? Dan is de kans groot dat we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Je praat dan met onze HR manager en met een managing consultant die dezelfde SAP kennisgebieden beheerst als jij. Tijdens dit gesprek toetsen we je kennis en ervaring, maar net zo belangrijk is de fit met onze cultuur en het team. Zijn we allebei positief gestemd? Dan plannen we een vervolggesprek met twee van de managing partners van AEPEX. Na twee positieve gesprekken volgt een contractbespreking, waarna we je een voorstel doen. De hele procedure kan in twee weken afgerond zijn.

Vacatures

Hieronder vind je een overzicht van onze actuele vacatures. Je kunt zoeken op trefwoord, of een selectie maken uit full-time, part-time of beschikbare stageplaatsen.

Contact

Wil je meer weten over Aepex of heb je vragen over een vacature? Bel ons dan op +31 183-693737 of neem contact met ons op via het contactformulier.    Back to Top