Over AEPEX

AEPEX is een toonaangevend consultancybedrijf, opgericht in 1997 en sindsdien gespecialiseerd in het implementeren en beheren van oplossingen voor Supply Chain Management. Als Silver Partner en Recognized Expertise Partner van SAP voert AEPEX innovatieve SAP implementaties uit. Daarnaast is AEPEX partner van de Hardis Group voor Reflex Warehouse Management Software.

Onze expertise ligt met name de onderstaande gebieden:

Gedurende de bijna 20 jaren die wij bestaan hebben we aansprekende klanten mogen ondersteunen met de implementatie van een SAP-oplossing. Een willekeurige greep uit ons Nederlands klantenbestand: Samsung, Arcadis, Aviko, Perfetti Van Melle, Essent, AKZO, Lamb Weston, Audax, Ministerie van Justitie, ISALA Ziekenhuizen, Fuji, Stahl en Mammoet.

Doordat wij begin deze eeuw door SAP werden uitgenodigd om deel te nemen in het internationaal georiënteerde Centre of Excellence (CoE) in Walldorf, hebben we inmiddels ook een behoorlijke referentielijst met internationale klanten, met respectabele namen als Lego, Airbus, Proctor & Gamble, Nokia en John Deere.

Voor een uitgebreider overzicht van onze klanten kun je terecht bij onze referenties. Hier vind je ook diverse voorbeelden van implementaties bij genoemde klanten.

Klant

Wij geloven in 'outside-in'. Ons handelen en denken sluit altijd perfect aan op jouw wensen en behoeften. Je wilt een trusted advisor die SAP- en Reflex-functionaliteiten optimaal inzet en het meest efficiënte landschap voor je ontwikkelt. AEPEX is deze advisor. Onze betrokkenheid, loyaliteit en klantgerichtheid resulteren in duurzame klantrelaties. Dat is wat je zoekt. En dat is ook precies wat wij willen.

Kennis

Je moet kunnen bouwen op onze expertise. AEPEX wordt gelukkig (h)erkend om haar zeer uitgebreide kennis en innovatieve vermogen. Weet je wat onze belangrijkste meerwaarde is voor jou? Het succesvol kunnen integreren van software- en proceskennis. Daar investeren we in. AEPEX-consultants beperken zich niet tot (project)managementtaken, maar blijven zich ontwikkelen. Ze zijn natuurlijk op de hoogte van de nieuwste SAP- en Reflex-toepassingen, maar ontwikkelen zich ook continu als het gaat om module- en toepassingsoverschrijdende kennis. Dit geldt trouwens ook voor onze managing partners, die vaak zelf ook nog projecten bij klanten uitvoeren.

Cultuur

Het is belangrijk dat je je 'thuis voelt' bij ons. Dat je ons als 'dichtbij' ervaart. AEPEX is een informele en toegankelijke organisatie. `je bent altijd van harte welkom. Wij zijn daarnaast van het 'denken en doen'. En van respect en integriteit. Deze waarden zitten in onze genen. Kenmerken de AEPEX-cultuur. Jij en wij doen daar ons voordeel mee.

Onze Visie en Missie

Software moet bijdragen aan het succes van (de strategie van) een bedrijf. Wij zijn ervan overtuigd, dat het juist en volledig benutten van de mogelijkheden van geïntegreerde SAP-oplossingen die bijdrage levert. Veel referentiecases hebben dit al overduidelijk aangetoond.

AEPEX ondersteunt, als gerenommeerd SAP- en Reflex implementatiepartner, haar klanten bij het continu verbeteren van hun Supply Chain processen. We maken daarvoor gebruik van standaard software die we creatief en oplossingsgericht inzetten. Zo stellen we jouw organisatie en medewerkers in staat efficiënter en effectiever te werken. Het resultaat? Kostenbesparingen en concurrentievoordeel.

Partnerships

AEPEX werkt prettig samen met een aantal partners. Zij versterken de dienstverlening aan onze klanten.
We stellen ze graag even aan je voor.

Contact

Wil je meer weten informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons via +31 (0)183 69 37 37

SAP

SAP Nederland

Als marktleider op het gebied van bedrijfsapplicaties helpt SAP organisaties om de complexiteit het hoofd te bieden, nieuwe kansen te creëren voor innovatie en groei, en de concurrentie voor te blijven.
Bezoek de SAP Nederland website

Hardis Group

Hardis Group

Hardis Group is een grote, Franse speler o.a. op het gebied van informatietechnologie, softwareontwikkeling en supply chain oplossingen. Zij ontwikkelden de Reflex Management Warehouse Software (Reflex WMS). AEPEX is reseller van Reflex in Nederland.
Bezoek de Hardis Group website

UC Group

UC group

UC Group verenigt vakkundige professionals in sterke samenwerkingsverbanden. UC Group is gevestigd in Rotterdam en gespecialiseerd in logistiek en supply chain management.
Bezoek de UC Group website

Zetes

Zetes

Zetes is een in 1984 opgerichte internationale organisatie gespecialiseerd in identificatie- en mobility solutions. Het hoofdkantoor is gevestigd in Brussel en ZETES heeft een vestiging in Eindhoven (Son). ZETES levert solutions voor het optimaliseren van de supply chain.
Bezoek de Zetes website

Back to Top